READING

"Cimitirul". Cartea pe care o ve...

"Cimitirul". Cartea pe care o veti citi pe nerasuflate

Recunosc ca nu mai am rabdare pana la Gaudeamus, cand va fi lansata cartea “Cimitirul” a prietenului meu drag Adrian Telespan (Adrian Green), asa ca voi dezvalui mai jos cateva fragmente, printre multele preferate.

“Cimitirul” este prima carte cititita direct de pe laptop (sunt adepta cititului clasic si memorez aproape fiecare data cand merg sa imi cumpar carti). S-a intamplat intr-o zi de sambata a acestui august, dupa ce Adrian mi-a trimis manuscrisul via email (fara corecturile finale) si dupa ce ne-am vazut cateva ore, cu cateva zile inainte, cand a venit in Romania pentru nunta unei prietene comune.

Au fost sase ore in care m-am dezlipit de laptop doar pentru pauzele scurte de plimbat cateii. Sase ore in care am ras, am plans si iar am ras si m-am delectat cu finalul. Da. A fost prima carte la care am avut rabdare sa citesc finalul corect (de regula ma uit cum se termina de la primele pagini incepute).

Cartea “Cimitirul” va fi lansata la Gaudeamus, in luna noiembrie si abia astept sa o recitesc asa cum imi place mie – cu indoitul obraznic al colturilor si cu adulmecatul hartiei proaspat iesita din tipar.

Iata cum incepe cartea, voi reveni inainte de lansare cu cateva fragmente, preferatele. O sa va placa, sunt sigura.

“Această carte are la bază multe idei mici şi opt idei mari.

Prima. Oamenii pot fi mai buni, daca vor asta.

A doua. Toti oamenii sunt egali.

A treia. Cum spunea Bob Marley sau altcineva: Cand crezi ca ai toate raspunsurile, viata schimba toate intrebările.

A patra. Dumnezeu exista acolo unde il punem noi.

A cincea. Muzica e sfanta. Si dansul e misto.

A sasea. Cuvantul pula este un cuvant ca toate celelalte cuvinte. Ca spiridus, de exemplu. Daca nu va plac cuvinte precum pula, muie, futut sau va dezgusta ideea de sex intre doi barbati, aceasta poveste nu este pentru ochii si mintea voastra.

A saptea. Suferinta e cel mai bun sut in cur cand vrei sa schimbi ceva cu adevarat.

A opta. Meryl Streep e nascuta pe 22 iunie…

Acum asteptati toata cartea. Mai e putin pana cand va fi pe rafturile librariilor.

Iar eu o sa revin cu acelasi subiect, fix dupa lansare.

Surse de inspiratie foto: Adrian buy viagra online Telespan

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here