Sticle
şi Fum
Alte
Celebrări
Cum am
cunoscut
pe...
Mici
Plăceri
Book
Cover
Tee
Mar 31, 2012
noe

Astazi la 8:30 pm stingem lumina

0

Earth Hour este unul dintre evenimentele dragi mie, organizat de World Wide Fund for Nature ( WWF). Totul a inceput in Australia, in anul 2004, cand WWF si agentia Leo Burnett din Sydney au inceput sa pregateasca o campanie care a avut un mare succes in momentul lansarii,  martie 2007. Peste doua milioane de australieni au stins atunci luminile iar in anii urmatori li s-au alaturat prieteni din aproape toate tarile lumii. It’s a date: in fiecare an, in ultima sambata a lunii martie, stingem lumina timp de o ora.

Astazi, fiti atenti la ceasuri: intre 8:30 si 9:30 pm sa stingeti luminile. Este o buna ocazie pentru o cina romantica sau pentru un ,,girls talk’’ ca in taberele scolare din adolescenta. Iar daca se intampla sa fiti la Opera Romana sau la Ateneu, veti avea parte de o ora de spectacol feeric, pentru ca si aici se va sarbatori Earth Hour, intr-o maniera artistica.

Iar Miranda Kerr cea superba a lansat acum doua saptamani o provocare pentru fanii sai:  “I Will If You Will” face posibil ca 500 dintre admiratorii ei sa participle la un curs de yoga sustinut de aceasta, daca vor stinge lumina astazi. Imi place si tricoul Mirandei. Foarte hip.  http://www.youtube.com/earthhour?x=%2Fchallenges%2F255

Surse: http://ora-pamantului.ro/wordpress/

 

 


Comments

Leave a comment