Jul 26, 2012
noe

Cineva cu care sa fugi de acasa

Este coperta cartii alese de mine. Prima data am citit cartea lui David Grossman in urma cu vreo 5 ani si am recitit-o anul trecut, in vacanta; o citeam pe plaja atunci cand mi-a venit ideea proiectului. Cand le-am propus prietenilor mei sa se gandeasca la cartile lor preferate si sa isi imagineze cum arata copertile lor, eu am ales “Cineva cu care sa fugi de acasa”. Este o carte a carei actiune se petrece in Ierusalimul secolului 21, iar personajele principale sunt niste adolescenti minunati si un caine. Cartea a fost ecranizata in anul 2006, aici puteti urmari si trailerul.

afisul filmului

Am ales sa fac un colaj, iar cainele din imagine este Fengie, din rasa Canaan (tipic israeliana), care a fost alaturi de parintii mei timp de 8 ani. Fengie a fost adoptata pe cand avea vreo 2 ani si a adoptat generatii intregi de pisici gasite de mama pe strada. Odata colajul terminat, l-am fotografiat cu i-phone-ul si i l-am trimis unui prieten talentat, Marius Concita, care l-a prelucrat si a adaugat minunatia asta de cer in toate nuantele starilor mele.

Va recomand sa cititi “Cineva cu care sa fugi de acasa”, voua si copiilor vostri (daca aveti) adolescenti.

O vacanta frumoasa va doresc si ne revedem in noiembrie, cu “Book Cover Tee” capitolul doi, cu alti prieteni si carti speciale.

“Book Cover Tee”s pot fi achizitionate exclusive din librarii: Anthony Frost, Bastilia si Carturesti.

Foto: George Enache

Sursa foto afis film: http://movie-posters.lucywho.com

 


Comments

Leave a comment