Sticle
şi Fum
Alte
Celebrări
Cum am
cunoscut
pe...
Mici
Plăceri
Book
Cover
Tee
May 31, 2012
noe
Comments Off

Cum am cunoscut-o pe Ada Teslaru

0

Astazi o aniversez pe Ada Teslaru, unul dintre cei mai parolisti oameni pe care ii cunosc. Am cunoscut-o pe Ada in urma cu 13 ani. Ea era redactor sef la revista Viva! (care tocmai ce a aniversat ieri 13 ani) iar eu lucram la Ambasada Israel. Desi nu eram la Sectia Culturala, varul meu, Michael Lotem, care era consul, mi-a facut cunostinta cu Ada la petrecerea de Ziua Independentei si a fost ,,chimie’’ din prima clipa. A doua zi, Ada m-a sunat si m-a invitat la o cafea in redactie, ca sa ii dau numele exacte ale unor personaje din comunitate pe care nu le cunostea. De atunci, vreme de cativa ani buni ne intalneam la Ziua Independentei si repetam ritualul recunoasterii numelor (diplomatii se tot schimbau, intre timp). Apoi a urmat perioada Saatchi iar Ada venea de fiecare data la evenimentele mele. De la intalnirile de eveniment cu stat de vorba in picioare si “tzoc-tzoc”-urile de rigoare am trecut la vizite (lungi, armenesti), cu cafele pana in miez de noapte. Am descoperit ca avem multe prietene comune (Cristina Bazavan, Cristina Pop si Lili Misaila de la Antz/eroiiromanieichic/1000desfaturi.ro, Mirela Bucovicean).

chase mortgage rates

Am colaborat cu Ada pe unele dintre cele mai frumoase proiecte de film. Pentru ca este stiut, Ada Teslaru este “mecena filmului romanesc”. Acum ceva vreme, Cristina Bazavan i-a dedicat un material dupa o Gala Gopo, in care a mentionat toate filmele promovate de Ada pana acum: “Marti, dupa Craciun”, “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, “Portretul luptatorului la tinerete”, “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”, “Periferic”, “Buna ce faci” si lista continua. Aici puteti citi intregul articol al Cristinei: http://bazavan.ro/2011/03/cea-mai-premiata-persoana-de-la-gopo-nu-joaca-in-niciun-film/

Multe dintre aceste filme au fost promovate pe servetelele illy, o metoda foarte chic de buzz artistic. In noiembrie anul trecut, imi luam micul dejun in restaurantul unui hotel butic din Braila si servetelul de sub ceasca mea de cafea ma trimitea sa vad “Buna, ce faci” (chiar daca trecusera niste luni bune de la premiera filmului, mi s-a facut dor sa revad aceasta comedie dulce si dorinta mi s-a indeplinit la scurta vreme, cand a fost difuzata de HBO).

http://refinancehomemortgagee.com/

Ii doresc Adei cat mai multe proiecte destepte si minunate, sa fie inconjurata numai de oameni chic si inside & outside si sa traiasca pana la 120 de ani!

O fotografie de la aniversarea 10 ani de Viva! (cu oameni minunati); de la stanga la dreapta, Cristina Simion (directorul proiectului de lansare Viva! In 1999, director general Edipresse Romania pana la finele lui 2011), Ada Teslaru (redactor-sef in perioada 1999-2002), Dragos Varsandan (redactor-sef adjunct in perioada 2000-2002), Miruna Micsan (redactor-sef adjunct din 2004 si pana in 2012), Ovidiu Muresanu (director de publicitate din 2004 si pana in 2010, dupa parerea mea, unul dintre cei mai buni oameni de vanzari pe care i-am cunoscut), Iuliana Alexa (editor international 2004-2006; si autoarea unor materiale foarte interesante in Psychologies)

Ada Teslaru vs Aca De Barbu in proiectul cu eroi de ieri si de astazi, eroiiromanieichic.ro

Surse: http://bazavan.ro, http://www.viva.ro/Revista/VIVA-la-10-ani-801192, http://www.eroiiromanieichic.ro/?tag=ada-teslaru, http://www.stiridebine.ro, http://www.portretulluptatorului.ro/, http://www.cinema.ro, http://raluxa.com, http://postvazut.blogspot.com,

zp8497586rq
zp8497586rq

Comments Closed

Comments are closed.