Mar 5, 2012
noe

Cum am cunoscut-o pe Diana Florina Cosmin

shooting in miez de iarna, by Roro Serban

Am cunoscut-o pe Diana in luna octombrie a anului trecut. Ii citeam materialele din Forbes Life de ceva vreme si vroiam sa ii povestesc despre o parte din clientii mei si povestile brandurilor de care ma ocup. Intr-un final am stabilit rendez-vous-ul, la  cafeneua The Institute si cred ca am petrecut cele mai adorabile doua ore din saptamana respectiva. Aveam cunostinte comune deja ( Mirela Bucovicean de la Molecule-F.com si Cristina Pop & Lili Misaila de la Antz & Eroiiromanieichic.ro), am stat la povesti si a ramas ca ne mai vedem, la evenimentele pe care le organizez sau la care primim amandoua invitatii. La vreo luna dupa aceasta intalnire, dupa micul dejun de Craciun de la The Place, Diana m-a sunat ca sa-mi propuna sa ma ocup, alaturi de fetele de la Antz, de promovarea primei sale carti, Povestile unei inimi. Ce incantare! Mi-a trimis cartea in format pdf, pe care am si citit-o in acel weekend si iata, maine are loc lansarea cartii, la Readers.

coperta cartii Dianei, cu o grafica by Agnes Keszeg

O sa va las sa o descoperiti pe Diana in paginile cartii, publicata la editura Curtea Veche si pe care o puteti cumpara din librarii incepand cu data de 7 martie. Eu pot doar sa va spun ca Diana este o lady extraordinara, ca are multe povesti fantastice ( dar adevarate) si sunt sigura ca vor urma si alte carti, eu una abia le astept! Aici vedeti si trailerul cartii: http://www.dianaflorinacosmin.ro/trailers/povestile-unei-inimi-trailer/

Pentru 2012, Diana si-a propus sa gateasca toate retetele din Cartea Regala de bucate a  Principesei Margareta ( aparuta tot la Curtea Veche, la finele anului trecut). Abia astept! Presimt ca vor fi niste ospaturi memorabile.

Desi nu mai are nevoie de vreo prezentare, Diana este redactorul sef al revistei Forbes Life si are o rubrica permanenta in editia romana a revistei Cosmopolitan. Puteti sa o urmariti si pe http://www.dianacosmin.com/ si sa fiti la curent cu toate proiectele ei, multe si chic.

Surse foto: facebook-ul si site-ul Dianei-Florina Cosmin.


Comments

Leave a comment