Sticle
şi Fum
Alte
Celebrări
Cum am
cunoscut
pe...
Mici
Plăceri
Book
Cover
Tee
Feb 2, 2012
admin

Cum l-am cunoscut pe Shimon Peres

0

Pe Shimon Peres l-am cunoscut in cadrul Adunarii O.S.C.E de la Bucuresti, din 2002. Lucram la vremea respectiva la Ambasada Israel si pe toata perioada evenimentului am participat la intalniri alaturi de cativa colegi. La un moment dat a trebuit sa il conduc pe Mr. Peres dintr-o sala in alta si mergeam amandoi pe holurile interminabile de la Casa Poporului. Am discutat despre vreme, despre ce restaurante bune sunt in Bucuresti si la un moment dat,  Peres m-a intrebat cum am ajuns sa lucrez acolo si a cui sotie sunt. I-am raspuns ca lucrez in ambasada din studentie si ca nu a trebuit sa fiu sotia cuiva ca sa ajung in acel post si imi amintesc si acum ca mi-a strans mana si a spus doar atat: ,,Foarte bine’’. Apoi m-a intrebat daca imi place sa fac cumparaturi si m-a rugat sa merg cu asistenta lui personala ca sa-i alegem un cadou sotiei lui, Sonya. Stia si ce ii place, asha ca am ales o ie superba, alba, brodata ton sur ton. Asistenta lui mi-a povestit ca Shimon  ii cumpara Sonyei cate un cadou la fiecare iesire din tara. Shimon si Sonya Peres au fost casatoriti din 1945 si pana la decesul acesteia, in 2011. O poveste de dragoste cum mai rar intalnesti.

natural erection enlargement exercises

Numele lui Shimon Peres este legat de procesul de pace din Orientul Mijlociu, un proces indelungat, inceput in anii '70. Peres si Yitzhak Rabin au fost, dupa parerea mea, cei mai buni diplomati care au existat in Middle East. Si asta nu pentru ca au primit Nobelul pentru pace, dar pentru tot ce au realizat pana la un anumit punct.

 

o poza cu mine din acea perioada ( 2002), eram in biroul meu de la ambasada si tocmai ce gasisem un pui de pisica pe care l-a adoptat ulterior o fosta colega.

zp8497586rq

Comments Closed

1 Comment

  • [...] Noemi e persoana pe care o sun prima data cind am nevoie de un contact: stie pe toata lumea si toata lumea o stie pe ea; e motiv pentru care o sa savurati rubrica ei de pe blog “cum i-am cunoscut pe…” – printre cei pe care i-a cunoscut Shimon Peres [...]