Oct 11, 2012
noe

Lectia de pilates

 

Recunosc ca nu sunt o mare sportiva. Cand eram mica si dolofana eram amuzamentul orelor de educatie fizica si am reusit sa iau nota 10 prin clasa a VIII-a in momentul in care m-am strecurat cu brio printre picioarele caprei, pentru ca nu am putut sa o sar, la fel ca toti ceilalti colegi “normali” si profesorul de sport a pus un pariu cu clasa ca nu voi reusi. In liceu mi se facea brusc rau inainte de ora de sport iar odata emigrata in Israel, am luat un alt 10 neasteptat cand am mers in fund pe un gard de latimea unei barne olimpice ce imprejmuia terenul scolii. Armata m-a ajutat sa alerg mult, dar in ritmul meu, lent. Iar salile de fitness m-au cucerit doar cu banda stationara, de care ma plictiseam destul de repede, cu orice tip de muzica as fi ascultat in casti.

Anul acesta prin luna iulie m-am vazut la un eveniment organizat la The Place Concept Store cu amica mea Adriana Chiper de la Eventures. Adriana mea arata absolut fabulos, tonifiata si cu o mina de parca descinsese din cel mai exclusivist SPA. Cand am intrebat-o ce “si-a facut”, Adriana mi-a spus ca merge la pilates de vreo doua luni. Si cand am aflat unde se afla acest Movement Studio si mi-am dat seama ca este chiar pe strada paralela cu domiciliul meu, a doua zi m-am infiintat la demo. Da, aici exista un demo gratuit de 40 de minute si daca iti place, poti sa iti faci abonament sau sa platesti dupa fiecare ora.

Merg la Movement Studio deja de la jumatatea lui iulie, cu o mica pauza cauzata de vacanta mare si pot sa va spun ca nu ma plictisesc nicio clipa. Lucrez solo, doar cu antrenoarea personala. Vinerea lucrez cu Adriana iar in zilele de marti, prin rotatie cu Lena, Raluca sau Anto. Toate antrenoarele sunt grozave si daca aveti copii, aici sunt si cursuri de balet.

Va recomand acest sport inventat de Joseph Pilates in anii ’30 si care a devenit o adevarata moda in anii ’80 si a ramas in top.

Aici este si site-ul Movement Studio, daca v-am facut curiosi. http://www.movementstudio.ro/

 

Surse foto: http://www.pilatesinyourlivingroom.com, http://builtforman.wordpress.com, http://ragpony.blogspot.ro, http://www.vogue.com/vogue-daily

 


Comments

Leave a comment