More glitter on Las Vegas Strip

deschidere mare

Iata cum PR-ul si blog-ing-ul s-au intersectat aici, intr-un pictorial fara photo shop, intr-unul dintre outfiturile mele preferate, intr-o seara de duminica de iunie, la 45 de grade Celsius, pe Las Vegas Strip.

Am purtat costumul meu H&M din colectia Studio A/W 2014, pantofii albi primiti in dar de la Mihaela Merla, creati special pentru Shoes with a View de Gabriel Basso, ochelarii de soare Karen Walker pe care mi i-am cumparat cadou de ziua mea anul trecut din showroom-ul Sunglass Curator, brosa vintage primita in dar de la mama si poseta Furla pe care o puteti gasi si in magazinul de pe Calea Victoriei 112.

A fost cald, atat de torid incat la un moment dat am simtit nevoia sa ma arunc in fantana de la Bellagio (apropo, apa nu este deloc adanca). Dar am plecat spre parcarea de la Paris, demna, in pantofii mei foarte comozi si cand am ajuns acasa, asa imbracata i-am scos la plimbare pe Clint & Shlomo, sub privirile usor uimite ale vecinilor. Dar when you are in Vegas you behave like a Vegasian, nu-i asa?

2

3

4

5

Din seria #favoritemomentsfromthiscentury

final material

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>