My Strongbow diaries

in deschidere material

Strongbow si-a facut intrarea triumfala in Romania luna trecuta, printr-o petrecere la inaltime la propriu si la figurat, pe terasa Muzeului de Arta Contemporana din Bucuresti.

deschidere mare 2

Aflat in portofoliul Heineken, acest cidru cu o vechime de peste 125 de ani promite sa devina un adevarat hit si in Romania, dupa ce a cucerit grupurile de bon vivanti din alte tari europene si din America si a devenit cidrul numarul 1 in lume.

Print

Cu o concentratie de alcool de doar 4,5 % si cu un ritual de servire la apusul soarelui (“The Golden Hour”), Strongbow este obtinut din mere coapte, bine spalate, puse la fermentat, presate apoi, iar sucul lor se amesteca cu drojdia, rezultatul fiind acest cidru racoritor atunci cand este servit cu gheata din belsug.

In Romania Strongbow a fost adus in variantele mere pure (Gold Apple), mar cu soc (Elderflower) si mar cu fructe de padure (Red Berries). Il puteti cumpara sigur de la Mega Image Concept Stores, eu acolo l-am gasit de fiecare data.

Incepand de astazi va voi prezenta un fel de jurnal de bautoare de Strongbow, in aventura mea de “upshifting” in Las Vegas, oras in care voi locui in urmatoarele luni cu intreaga mea familie, pentru a invata ceva nou la The Art Institute of Las Vegas si pentru a experimenta un stil de viata “home away from home”.

Mi-am cumparat deja de la Smith cateva sticle de Strongbow in varianta Gold Apple (preferata mea), pentru un adevarat “golden hour” pe terasa cu vedere la piscina. Uitandu-ma cu atentie, observ ca aici nu au ajuns inca sticlele cu noul ambalaj Strongbow (cu marul in locul arcasului), dar continutul este identic, acelasi gust perfect. Mie imi place Strongbow cu multa, multa gheata. Este AHHH!

Strongbow 2

Pe curand, cu stiri culturale din Las Vegas, insotite de o cartolina Strongbow instagramata.

Aici este si filmul lansarii, va invit sa il urmariti in compania prietenilor si a unui Strongbow rece.

#urbanbynature #goldenhours #cidru #mere #Strongbow

Strongbow gift

 

Surse de inspiratie foto: arhiva personala. Video processed by Ogilvy Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>