Sticle
şi Fum
Alte
Celebrări
Cum am
cunoscut
pe...
Mici
Plăceri
Book
Cover
Tee

l-lui-Dorian-Gray-Razvan-Firea-22.jpg” title=”Portretul lui Dorian Gray, Razvan Firea 2″ width=”350″ />Atunci cand i-am povestit lui Razvan Firea (http://www.facebook.com/LePetitIndigent, The Place Concept Store) despre “Book Cover Tee”, nici nu am apucat sa termin bine prima propozitie si mi-a spus:  “Portretul lui Dorian Gray, e cartea mea”. La doua zile am si avut pe email imaginea: o fotografie cu Razvan, foarte, foarte Dorian. Mai jos cititi si povestea.

__________________________________________________________________________________________

" Prima carte  pe care am citit-o a fost scrisa de Oscar Wilde. Aveam aproape 6 ani si imi petreceam seara, ca majoritatea serilor de altfel, cotrobaind fascinat in biblioteca bunicii.

Se numea "Fantoma din Canterville", titlu ce e de inteles de ce m-a atras la acea varsta. Mai tarziu aveam sa o recitesc, pe nerasuflate, ca pe toate scrierile lui Wilde, atras fiind de principiul sau de a aduce frivolitatea la rang de filosofie, avand sa ma numesc de atunci "profund superficial". "Dorian Gray" a fost sufletul meu geaman de cand am deschis prima pagina, avand ulterior sa fiu numit, de nenumarati oameni care ma cunosteau sau nu,  aproape intamplator,  Dorian.  Asadar, cand Noemi mi-a propus acest proiect, nu mi-a luat mai mult de o secunda sa decid ce carte voi portretiza, si desigur, cine va juca rolul personajului."

__________________________________________________________________________________________

Tricourile din proiectul “Book Cover Tee” pot fi cumparate numai din librarii: de la Anthony Frost, Bastilia si Carturesti.

Foto Razvan: George Enache

tricourile cu coperta "Portretul lui Dorina Gray" si etichetetele creative ale partenerilor "Book Cover Tee", Atelier Perwoll si Philips Romania.


Comments

Leave a comment

Ma gasiti pe:
Ascult:

Imi place: