May 28, 2012
noe

Kylie Minogue, aniversare dansanta

Kylie Minogue implineste astazi 44 de ani. Nu sunt o fana inflacarata, nu am nici macar un album al artistei, desi atunci cand eram in clasa a XI-a, aveam un poster cu ea pe peretele din camera mea de emigranta proaspata. Atunci cand e vreo melodie de-a ei la radio, imi da o stare foarte buna.

Da, muzica lui Kylie Minogue este perfecta pentru petreceri si reuniuni de clasa sau pentru parcurgerea ultimului kilometru spre statiunea de la malul marii. Nu trebuie sa fiu foarte atenta la versuri. Imi place Kylie Minogue pentru ca, dupa ce a trecut prin multe intamplari grele in viata, a reusit sa-si pastreze acea masca a fericirii care aproape ca ne convinge pe toti ca viata este frumoasa in fiecare zi.

Am vazut ca artista si-a lansat un nou hit, Time Bomb, cu ocazia implinirii a 25 de ani de cariera muzicala, asa ca fanilor, pregatiti-va si de un concert, cat de curand. Eu mi-am inceput dimineata cu topul meu Kylie Minogue:

1. 2 Hearts,

2. All The Lovers,

3. Cu Nick Cave, Where the wild roses grow,

Kylie Minogue pentru H&M, vara lui 2007

4. On a night like this,

5. Hitul Can’t get you out of my head.

Kylie Minogue si Michael Hutchence, anii nebuni

Kylie Minogue in campania pentru brandul Tous, in anul 2010.

Surse: http://www.wallpaper4me.com, http://absinthrill.blogspot.com, http://actress-film-pictures.blogspot.com, http://alfitude.com, http://kylieblog.com/EN/, http://newcelebritypopular.blogspot.com,


Comments

Leave a comment